Over ons

Met trots een familiebedrijf.

6 dagen per week geopend

Deskundig en vrijblijvend advies

Officiële dealer van Stiga en Stihl

Ons verhaal.

Gelegen op loopafstand van de jachthaven in Monnickendam is Zacharias van der Lingen in 1967 begonnen met de verkoop en reparatie van landbouw tractoren en werktuigen. Na overname van het familiebedrijf door de zoons Klaas en Cees van der Lingen is de verkoop en reparatie van tuin, park en watersport producten bij deze werkzaamheden gekomen.

Naast deze werkzaamheden houdt ons bedrijf zich ook bezig met het ontwerpen en fabriceren van custom-made metaalconstructies. Dit varieert van kleine metaalconstructies voor binnen huis of tuin tot grote metaalconstructies op locatie. Ons bedrijf heeft zich hierbij kundig bewezen door het ontwikkelen van toonaangevende film-rigging constructies voor de Nederlandse filmindustrie.

Nadat broer Cees het familiebedrijf verliet, heeft Klaas van der Lingen het bedrijf volledig overgenomen en doorgezet op het gebied van tuin, park en watersport techniek. Hierbij ligt de focus op het bieden van persoonlijke service door middel van onze vier kenmerken; 'advies, verkoop, onderhoud en reparatie.'

Met nieuwe bouwplannen in het vooruitzicht zal Z. van der Lingen B.V. zich op een nieuwe locatie vestigen. Deze locatie ligt op steenworp afstand van de huidige locatie. De nieuwe locatie zal een verdubbeling in winkeloppervlak bevatten ten opzichte van onze huidige situatie. Hiermee zal ons bedrijf klaar zijn om ook in de toekomst de service te bieden die u van ons gewend bent.

Onze mensen.

Klaas van der Lingen

Werkplaats en winkel

Klaas is als eigenaar voornamelijk te vinden in de werkplaats en onze winkel.

Carin van der Lingen

Administratie en winkel

Carin is verantwoordelijk voor de administratie en beheert onze winkel.

Timo Stolk

Werkplaats

Timo is voornamelijk te vinden in onze werkplaats.

Jordan Schenk

Werkplaats

Jordan is voornamelijk te vinden in onze werkplaats.