Watersport

Zorgeloos op het water in 4 stappen.

6 dagen per week geopend

Deskundig en vrijblijvend advies

Officiële dealer van Stiga en Stihl

Advies

De optielijst wanneer u een nieuwe buitenboordmotor wilt aanschaffen is groot. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een elektrisch gestarte buitenboordmotor of toch voor een type met handstart. Welke type buitenboordmotor het beste bij u en uw boot past hangt af van een aantal zaken:

Op basis van deze gegevens kunnen wij samen met u opzoek naar het type buitenboordmotor die het beste past bij u en uw boot. Uiteraard kunt u ook voor advies over andere watersport producten bij ons terecht.

Onze producten worden zowel particulier als professioneel ingezet. Met deze ervaring geven wij u graag vrijblijvend advies over wat het beste bij u aansluit.

Verkoop

Met onze dealerschappen van een aantal toonaangevende merken in watersport sector bieden wij producten aan die zowel professioneel als particulier kunnen worden ingezet in de volgende categorieën:

Om ons actuele aanbod nieuwe producten te zien kunt u klikken op een van onze merken om door te gaan naar de catalogus. Mocht u vragen hebben over een van deze producten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ons gebruikte aanbod

Onderhoud

Voor het behoudt van uw (buitenboord)motor en om onverwachte reparaties te voorkomen is onderhoud van groot belang. Wij maken onderscheid tussen een kleine en een grote onderhoudsbeurt waarbij de eerstgenoemde een interval heeft van 1 (vaar)seizoen. Een kleine onderhoudsbeurt kan de volgende punten bevatten:

Bij de aankoop van een door ons geleverde buitenboordmotor bieden wij altijd de eerste onderhoudsbeurt gratis aan.

Kleine onderhoudsbeurt

Richtprijs kleine onderhoudsbeurt gebaseerd op een 1 cilinder viertakt buitenboordmotor.

€95

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Grote onderhoudsbeurt

Richtprijs grote onderhoudsbeurt gebaseerd op een 1 cilinder viertakt buitenboordmotor.

€195

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Reparatie

Mocht het voorkomen dat uw (buitenboord)motor mankementen vertoond en reparatie nodig heeft kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij bieden een mogelijkheid tot reparatie voor motoren van alle gerenommeerde merken. Reparatie kent de volgende stappen bij ons:

Indien wenselijk overleggen wij voorafgaand aan een reparatie de geschatte kosten met u. Hierbij vertellen wij u wat het mankement veroorzaakt. Motoren die door ons geleverd zijn krijgen bij reparatie doorgaans voorrang over andere reparaties.