Tuin & Park

Alles voor uw tuin in 4 stappen.

6 dagen per week geopend

Deskundig en vrijblijvend advies

Officiële dealer van Stiga en Stihl

Advies

Het aanbod uit verschillende type grasmaaiers is groot. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische of een benzine maaier. Welke type maaimachine het beste bij u en uw tuin past hangt af van een aantal zaken:

Op basis van deze gegevens kunnen wij samen met u opzoek naar een type grasmaaier die het beste past bij u en uw tuin. Uiteraard kunt u ook voor advies over andere tuin producten bij ons terecht.

Onze producten worden zowel particulier als professioneel ingezet. Met deze ervaring geven wij u graag vrijblijvend advies over wat het beste bij u aansluit.

Verkoop

Met onze dealerschappen van een aantal toonaangevende merken in de tuin en park sector bieden wij producten aan die zowel professioneel als particulier kunnen worden ingezet in de volgende categorieën:

Om ons actuele aanbod nieuwe producten te zien kunt u klikken op een van onze merken om door te gaan naar de catalogus. Mocht u vragen hebben over een van deze producten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ons gebruikte aanbod

Onderhoud

Voor het behoudt van uw (elektrische) machine en om onverwachte reparaties te voorkomen is onderhoud van groot belang. Wij maken onderscheid tussen een kleine en een grote onderhoudsbeurt waarbij de eerstgenoemde een interval heeft van 1 seizoen. Een kleine onderhoudsbeurt kan de volgende punten bevatten:

Reparatie

Mocht het voorkomen dat uw machine mankementen vertoont en reparatie nodig heeft, dan kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij bieden een mogelijkheid tot reparatie voor machines van alle gerenommeerde merken. Reparatie kent de volgende stappen bij ons:

Indien wenselijk overleggen wij voorafgaand aan een reparatie de geschatte kosten met u. Hierbij vertellen wij u wat het mankement veroorzaakt. Machines die door ons geleverd zijn krijgen bij reparatie doorgaans voorrang over andere reparaties.