Nieuws

Het laatste nieuws.

6 dagen per week geopend

Deskundig en vrijblijvend advies

Officiële dealer van Stiga en Stihl

01-04-2021 | Een nieuwe bedrijfsbus.

Een nieuwe bedrijfswagen! Wij zijn ontzettend trots dat wij vanaf nu met een nieuwe Iveco Daily door de gemeente Waterland rondrijden! Na 17 jaar trouwe dienst is onze bekende rode Renault bedrijfswagen vervangen door deze nieuwe Iveco Daily. Mocht u ons onderweg tegenkomen, zwaai gerust!

04-01-2021 | Onze nieuwbouw plannen.

Ons bedrijf is bezig met plannen om nieuwbouw te realiseren. De locatie van de nieuwbouw zal zich bevinden op circa 200 meter van onze huidige locatie op het Galgeriet in Monnickendam. Voor de nieuwbouw van ons bedrijf is ruimte ingetekend voor een grote showroom. De nieuwe showroom zal ongeveer 2x het oppervlak bevatten gemeten ten opzichte van onze huidige showroom. Wij zijn ontzettend enthousiast om deze stap te maken, en hopen u spoedig een update te kunnen geven over deze nieuwe plannen.

01-01-2021 | Onze nieuwe website is live.

Wij hebben de afgelopen weken druk gewerkt aan het ontwerp van een nieuwe website. De nieuwe website presenteert onze nieuwe huisstijl. In de toekomst willen wij deze website uit gaan breiden waarbij het mogelijk wordt om online onderdelen te bestellen.